Now showing items 1-5 of 5

  • Informační systém pro správu rezervací v restauracích 

    Slanař, David
    Tato bakalářská práce pojednává o stávajícím stavu fungování rezervací v restauracích a jeho inovaci pomocí zavedení informačního systému pro vytváření a správu rezervací. Popisuje návrh internetové webové aplikace umožňující ...
  • Podnikatelský záměr 

    Ondrušová, Denisa
    Předmětem bakalářské práce je návrh podnikatelského plánu, který se zaměřuje na založení podnikání v oblasti pohostinství. Tento návrh bude v budoucnu využit pro založení kavárny BIO Caffé Green. Práce obsahuje všechny ...
  • Podnikatelský záměr v oblasti pohostinství 

    Mazůrek, Václav
    Podnikatelský plán v oboru pohostinství s náležitostmi pro založení firmy jsou hlavním cílem této bakalářské práce. Bakalářská práce vychází z teoretických poznatků. Ke splnění základního cíle je potřeba vypracovat analýzy ...
  • Vliv kontroly na evaluaci a motivaci zaměstnanců 

    Voňavka, Adam
    Tato práce je zaměřena na motivaci a evaluaci zaměstnanců v gastro podniku, analýzu těchto činností a jejich vliv na nežádoucí chování personálu k podnikovým financím a majetku obecně. V první části budou popsána teoretická ...
  • Vývoj EU - komparace České a Slovenské republiky ve vybraném odvětví 

    Dvořáková, Petra
    Cílem diplomové práce je vytvořit komparaci ekonomiky členských zemí mezi Českou republikou a další členskou zemí Evropské unie. Touto další členskou zemí bylo vybráno Slovensko, které se České republice podobá, má s Českou ...