Now showing items 1-20 of 75

  • CENTRUM VINAŘSTVÍ NĚMČIČKY 

    Mezník, Lukáš
    Předmětem bakalářské práce je řešení novostavby objektu vinařského centra u obce Němčičky v okrese Břeclav. Práce rozvádí a upřesňuje architektonickou studii, vypracovanou v rámci předmětu AG32 v zimním semestru 2. ročníku, ...
  • Chcu víno! - mobilní aplikace pro komunikaci zákazníka s vinařem 

    Adamec, Martin
    Cílem této práce je vytvořit mobilní aplikaci pro operační systém Android, která propojí především drobné vinaře se zákazníky. V aplikaci si potenciální zákazník zadá oblast hledání a zprávu pro vinaře. Na základě této ...
  • Dům s vinařstvím v Zaječí 

    Tomková, Denisa
    Bakalářská práce se zabývá návrhem novostavby domu určeného k trvalému bydlení 4členné rodiny a zároveň k výrobě a skladování vína. Objekt se nachází ve svažitém terénu v katastrálním území obce Zaječí a je tvořen suterénem ...
  • Faktory ovlivňující kvalitu červeného vína 

    Zechmeisterová, Lucie
    V rámci diplomové práce byly monitorovány přítomné mikroorganismy ve vzorku hroznové šťávy červeného vína a vzájemné vztahy mezi kvasinkami, bakteriemi a plísněmi. Na kultivaci mikroorganismů byly použity tři různé média, ...
  • Hodnocení ekonomické efektivnosti výsadby vinice 

    Vitouch, Jan
    Cílem této bakalářské práce je ekonomicky vyhodnotit efektivnost investičního projektu Vinařství X z Hustopečí do výsadby vinice a porovnat jej s alternativními variantami realizace tohoto projektu s ohledem na dosažená ...
  • Komunikační mix vinařství 

    Kremláčková, Tereza
    Předmětem bakalářské práce je komunikační mix vinařství Slunný vrch, spol. s r. o.. Práce se zabývá teoretickými poznatky a pojmy z oblasti marketingu, které následně využívá v dalších částech. V analytické části práce je ...
  • Kvasinky a víno 

    Palíková, Petra
    Tato diplomová práce se zabývá identifikací vinných kvasinek izolovaných z bobulí a moštu vinné révy. K izolaci byla použita bílá odrůda vína Sauvignon, které bylo pěstováno a vyráběno podle požadavků ekologického zemědělství. ...
  • Marketingový mix společnosti 

    Hudec, Martin
    Diplomová práce je zaměřena na marketingový mix rodinného vinařství. V teoretické části jsou definovány základní marketingové pojmy a proměnné marketingového mixu. V analytické části jsou detailně zpracované analýzy, na ...
  • Marketingový mix vybraného vinařství 

    Sukup, Tadeáš
    Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem vinařství Víno Botur. Stěžejními body práce jsou analýza a rozvoj marketingového mixu. Návrhová část se poté zaměřuje na konkrétní návrhy, které vychází z provedených analýz.
  • MORAVSKÉ VINAŘSKÉ CENTRUM 

    Fűlőpová, Andrea
    Moderní vinařský komplex hotelu Hrůdek je situován na severním okraji obce Velké Pavlovice, v srdci Jižní Moravy. Jeho významná poloha na vrcholu jižního svahu poskytuje krásné výhledy do viniční krajiny a meruňkových sadů. ...
  • MORAVSKÉ VINAŘSKÉ CENTRUM 

    Kršková, Nikola
    Předmětem diplomové práce je návrh vinařství s vinotékou, salonem vín a degustačními prostory. Dále čtyřhvězdičkový hotel pro šedesát osob s restaurací, malým wellness centrem, a to vše samozřejmě s dostatečným technickým ...
  • MORAVSKÉ VINAŘSKÉ CENTRUM 

    Pavlica, Tomáš
    Tématem zadání diplomové práce je řešení vinařského hotelu pro vinařství Nikolsburg v Mikulově. Hlavní myšlenkou práce je vytvořit novostavbu hotelu s přidruženou výrobou vína tak, aby přirozeně zapadal do krajiny a co ...
  • MORAVSKÉ VINAŘSKÉ CENTRUM BRNO 

    Vojtěšek, Jiří
    Město Brno bylo od nepaměti centrem moravského vinařství. Nový návrh vinařského centra reaguje na tuhle skutečnost a reprezentuje majestátnost vinařství ve své plné kráse. Respekt k přírodě, láska k tradici a řádu-milovnost ...
  • MORAVSKÉ VINAŘSKÉ CENTRUM BRNO 

    Kasalová, Nicol
    Studie se zabývá návrhem novostavby Moravského vinařského a kulturního centra na ulici Hlinky v Brně. V objektu jsou navrženy prostory pro vinařství (výrobu, zrání i skladování vína), administrativu, kongresového centra ...
  • Návrh marketingového mixu společnosti 

    Čížek, Tomáš
    Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu podniku. Pro zjištění tohoto stavu je využito analýzy marketingového mixu a vnější a vnitřní analýzy podniku. Návrhová část bakalářské práce představuje řešení pro ...
  • Obnova areálu Tasovického mlýna 

    Joja, Marie
    Zadáním diplomové práce byla obnova areálu Tasovického mlýna. Scénář obnovy obsahuje čtyři základní fáze obnovy komplexu. V první fázi je objekt očištěn a konstrukce zakonzervovány, jsou definovány venkovní plochy areálu, ...
  • Penzion s vinným sklepem 

    Trčka, Jan
    Předmětem diplomové práce je vypracování projektové dokumentace stavební části k provedení novostavby Penzionu s vinným sklepem v blízkosti rekreační oblasti Leopoldov, místní části Městyse Buchlovice. Vzhledem k umístění ...
  • Podnikatelský záměr - návrh na založení vinařství 

    Raková, Veronika
    Obsahem bakalářské práce „Podnikatelský záměr – návrh na založení vinařství“ je zpracování a vytvoření návrhu podnikatelského záměru na založení reálného podniku. Zpracování teoretické části slouží jako podklad pro následující ...
  • Podnikatelský záměr - Založení malého moravského vinařství 

    Sobotková, Adéla
    Diplomová práce se zabývá vytvořením reálného podnikatelského záměru, a to založení malého moravského vinařství. Pro vypracování podnikatelského plánu byla nejdříve provedena strategická analýza současného stavu, a to jak ...
  • Podnikatelský záměr - založení malého vinařství 

    Šoukalová, Jitka
    Cílem této diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu na založení malého moravského vinařství s názvem MALÝ LEV, s. r. o. Společnost se bude zabývat pěstováním vinné révy, jejím zpracováním do podoby zemských vín ...