Návrh a konstrukce audio výkonového zesilovače ve třídě H

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem nízkofrekvenčního koncového zesilovače třídy H z diskrétních součástek. Obsahem práce je seznámení se základními pojmy a třídami koncových stupňů nízkofrekvenčních zesilovačů. Je zde podrobně popsán koncový stupeň ve třídě H včetně možných způsobů jeho řešení. Vlastní návrh zesilovače ve třídě H je doplněn simulacemi a plošnými spoji jednotlivých částí. Výstupem práce je prototyp konečné podoby zařízení se záznamem o měření jeho základních vlastností a jejich zhodnocení.
This bachelor´s thesis is dealing with a plan of a low frequency ending amplifier of class H that is made of discreet parts. Content of this work is an explanation of basic terms and classes of ending levels low frequency amplifiers. The ending level in class H is written in detail including its possible kinds of solution. The own solution of amplifier in class H is completed by simulation and areal connectors to individual parts. The aim of this work is a prototype of a final look of a device with record about measurement of its basic qualities and their evaluation.
Description
Citation
SPÁČIL, T. Návrh a konstrukce audio výkonového zesilovače ve třídě H [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) doc. Ing. Martin Slanina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Chmelař, CSc. (člen) Ing. Michal Zamazal, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Petr Páta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO