Strategie rozvoje podniku Focus CZ Marketing and IT Research s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá strategií, která vede k rozvoji obchodní společnosti poskytující služby. Navrhuje nejvhodnější změny a k nim vedoucí kroky, které mají eliminovat slabé stránky a využít možné příležitosti, tak jak vyplynuly z analýzy vnějších a vnitřních faktorů ovlivňujících firemní působení. Tyto změny by měly v budoucnu vést k dalšímu růstu firmy, projevujícím se na zisku.
This diploma thesis deals with the strategy that leads to the development of company providing services. Proposed changes and their most leading action to eliminate the weaknesses and use opportunity, as revealed by the analysis of external and internal factors affecting business activity. These changes in the future should lead to further business growth, manifested in the profits.
Description
Citation
MATOUŠKOVÁ, T. Strategie rozvoje podniku Focus CZ Marketing and IT Research s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO