Hanácký statek - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V této diplomové práci je řešena replika Hanáckého statku z 19. století. Celá stavba zahrnuje nejen repliku statku, ale mimo jiné také rekonstrukci stodoly nebo hospodářské přístřešky. Hanácký statek bude součástí Zooparku Vyškov a bude sloužit jako environmentální výchovné centrum. Diplomovou práci řeším jako stavebně technologický projekt. Zaměřuji se zde na dopravní vztahy, staveništní buňky, zařízení staveniště, výpočet vody a elektřiny, návrh strojů a mechanizace, propočet, rozpočet i časový plán, nasazení strojů i pracovníků, limitky. V technologických předpisech řeším netradiční technologie. Dále je to pak kontrolní a zkušební plán, bezpečnost, ekologie, návrh smlouvy o dílo. V poslední části mé práce se zabývám přírodními stavebními materiály.
In this diploma thesis is designed replica Hanacky estate from the 19th century. The whole structure includes not only a replica of the estate but also including the reconstruction of a barn or shelter. Hanacky estate will be part of Zoopark Vyškov and will serve as an environmental education center. Thesis I deal with a construction technological project. I focus here on the transport links, building-site cell site equipment, calculation of water and electricity, design tools and machinery, calculation, budget and schedule, the use of machines and workers, limitky. I deal with the technological regulations innovative technology. Furthermore, it is the control and test plans, security, ecology, design contract for work. In the last part of my thesis I deal with natural building materials.
Description
Citation
TROUBILOVÁ, H. Hanácký statek - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO