Laboratorní úloha dohledového kamerového systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je popsat principy, technická řešení a základní prvky soudobých dohledových kamerových systémů. V druhé části je popsáno zapojení a obsluha přiděleného kamerového systému. Pro tento systém je pak navrhnuta laboratorní úloha o délce 90 minut a zpracován podrobný návod.
The goal of this thesis is to describe principles, technical solutions and basic components of the surveillance camera system. The second part of this thesis describes how to connect and control specific surveillance camera system. For this specific surveillance camera system is designed laboratory task for 90 minutes.
Description
Citation
ŠPONDR, M. Laboratorní úloha dohledového kamerového systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) doc. Ing. Martin Kyselák, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (člen) Ing. Jan Kacálek (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Na str. 26 se píše o protokolech pro IP-kamerové systémy. Z jakých důvodů se ve výčtu nenachází protokoly RTP/RTCP? Není možné je použít? V práci se na několika místech mluví o tom, že video web server AVC 732E je možné k PC připojit pomocí přímého i kříženého kabelu. Z jakých důvodů je možné použít oba typy kabelu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO