Návrh změn v systému hodnocení a odměňování pracovníků ve společnosti ENVINET a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou systému hodnocení a odměňování pracovníků ve společnosti ENVINET a.s. Teoretická část se zaměřuje na shrnutí základních pojmů týkajících se metod hodnocení a odměňování zaměstnanců. V praktické části je analyzován současný stav společnosti a výzkum, který je zpracovaný na základě dotazníkového šetření. Závěrečná část obsahuje doporučené návrhy na zlepšení současného systému hodnocení a odměňování.
This bachelor’s thesis focuses on analysis of the current system for employee evaluation and remuneration at ENVINET a.s. The theoretical part provides a summary of basic terms related to methods of employee evaluation and remuneration. The practical part constitutes of an analysis of the current situation in the company, and of a research performed based on a questionnaire survey. The final part contains suggestions for improvement of the current evaluation and remuneration system.
Description
Citation
RÁSOCHOVÁ, M. Návrh změn v systému hodnocení a odměňování pracovníků ve společnosti ENVINET a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Hořický (místopředseda) Ing. Libor Benátský (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Petr Václavek (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO