Analýza motivace a návrh motivačního programu ve společnosti Stuha a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je spjata s analýzou motivace a návrhem motivačního programu pro firmu STUHA a.s., který především vychází z dotazníkového šetření a z analýzy trhu práce. Pozornost je především věnována k zjištění potřeb pracovníků, od kterých se odvíjí motivace současných a potenciálních zaměstnanců a to především k zajištění příchodu nové kvalifikované pracovní síly v textilním průmyslu.
The thesis is associated with the analysis of motivation and a proposal of the motivational program in the company STUHA Ltd., which mainly proceed from the questionnaire and labor market analysis. The attention is especially dedicated to finding needs of the employees from which the motivation of current and potential employees is unrolled and primarily to arrange for arrival of the new qualified labour force in the textile industry.
Description
Citation
DANČ, R. Analýza motivace a návrh motivačního programu ve společnosti Stuha a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Kuba (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Ondřej Malý (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO