Bezpečnostní inspekce pozemních komunikací pro město Choceň

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem práce je vytvoření ucelené dokumentace, založené na metodice provádění bezpečnostních inspekcí, která by sloužila správci komunikací daného územního celku (zejména obcím a městům), jako použitelný podklad pro realizaci navržených opatření pro zvýšení bezpečnosti, a zároveň i jako studie pro implementaci obsažených návrhů v budoucnu projektovaných a realizovaných dopravně-inženýrských opatřeních na pozemních komunikacích řešeného územního celku.
The tendency is to create comprehensive documentation, based on the methodology for carrying out safety inspections, to serve the communications manager territory (mainly municipalities and cities) as a basis for usable implementation of proposed measures to increase safety, as well as Study for implementation of proposals contained in the projected future and implemented traffic-engineering measures on roads solved territorial unit.
Description
Citation
ROPEK, J. Bezpečnostní inspekce pozemních komunikací pro město Choceň [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 2 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO