Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Informační systémy jsou v dnešní době neodmyslitelnou součástí všech podnikajících subjektů. Liší se jen svojí velikostí a složitostí. Každá společnost by tedy měla mýt informační systém, který je svým nastavením adekvátní a maximálně efektivní. Cílem této práce je analýza informačního systému společnosti NET4GAS, s.r.o., odhalit slabá místa tohoto systému a navrhnout změny vedoucí k vylepšení a tím i zvýšení výkonnosti společnosti.
Information systems form an inseparable part of all business entities nowadays. They differ only in their size and complexity. Therefore each company should have its information system whose setting is adequate and maximally effective. The aim of this paper is to analyse the information system of NET4GAS, s.r.o., identify its weaknesses and propose changes to enhance it in order to increase the company efficiency.
Description
Citation
DOMINIK, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. JUDr. Ing. Oldřich Tvrdoň, CSc. (místopředseda) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO