Design cyklistické přilby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce řeší návrh designu cyklistické přilby. Použití této přilby je zamýšleno především pro závodní, ale i hobby využití. V konečném návrhu se jedná o přilbu tvarově navazující na aktuální modely, kde důraz byl kladen především na netradiční řešení vzpěr. Celá přilba i s upínacím mechanismem je pak zpracována jako model v měřítku 1:1.
This bachelor´s thesis deals with design of bike helmet. Using of this helmet is aimed especially for race, but also for hobby riding. In the final design is created a helmet, which shape ties together with actual models, where the main emphasis is put on the innovative solution of shoring. The whole helmet with the binding mechanism is created as a model in a scale factor 1:1.
Description
Citation
SOJKA, V. Design cyklistické přilby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
akad. soch. Tomáš Chorý, ArtD. (předseda) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (místopředseda) akad. soch. Tamara Buganská (člen) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen) doc. akad. soch. Miroslav Zvonek, ArtD. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO