Databázový systém pro elektronický obchod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací databázového systému a webového rozhraní pro elektronický obchod. Webové rozhraní bude rozděleno do dvou částí. První část je určena zákazníkům a umožňuje registrovat se, objednávat zboží a sledovat historii a stav objednávek. Druhou částí je pak administrační prostředí, kde lze přidávat a upravovat zboží, řadit ho do kategorií a pracovat s objednávkami. Systém je implementován v jazyce PHP5 a postavený na databázi MySQL5.
This bachelor's thesis deals with design and implementation of database system and web interface for e-commerce. Web interface is divided into two parts. The first section is addressees for consumer. This part makes it possible to registration, order and follow history of orders. The second section is administrative milieu. The goods are possible replenish and edit and line him to divisions in this milieu. This milieu makes it possible work with orders. System is implemented in PHP5 language and built on databases MySQL 5.
Description
Citation
LEMPERA, M. Databázový systém pro elektronický obchod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
doc. Ing. Jan Bílek, CSc. (předseda) prof. Ing. František Zezulka, CSc. (místopředseda) Ing. Miloslav Čejka, CSc. (člen) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Student obhájil bakalářskou práci bez výhrad.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO