Podnikatelský záměr - založení centra výzkumu a vývoje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro investiční projekt založení centra výzkumu a vývoje. Uvedený projekt je rozvojovým projektem malého podniku navazující na jeho strategické cíle a aspiruje na získání dotace z fondů EU, a proto je podnikatelský záměr strukturovaný podle požadavků dotačního programu. Součástí podnikatelského záměru je i analýza finanční realizovatelnosti projektu, která obsahuje projektové cash flow, finanční plán společnosti a hodnocení efektivnosti investice.
The thesis presents a business plan of establishment of R&D centre as a development project following from the strategy of a small enterprise. The project aspires to gain subsidy funding from EU structural funds and the design of the business plan thus comply with the subsidy programme. The business plan includes an analysis of financial feasibility of the project consisting of project cash flow plan, financial plan of the company and evaluation of the efectiveness of investment.
Description
Citation
HRANIČKA, J. Podnikatelský záměr - založení centra výzkumu a vývoje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO