Studium profilu strukturního parametru indexu lomu v atmosféře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se věnuje strukturnímu parametru indexu lomu v atmosféře Cn2 a jeho jednotlivým modelům. Modely jsou pro porovnání simulovány jen pro jednu oblast a pro jeden konkrétní den. V práci je reprezentován vliv atmosférických turbulencí na komunikační prostředí a na jednotlivé modely. Dále je pro vybrané oblasti a vstupní podmínky vytvořen program na modelování strukturního parametru a meteorologických dat v atmosféře.
This work is dedicated to structural parameter of the refractive index in the atmosphere Cn2 and his various models. For comparison the models are simulated only for one area and only for one day. The work represented the influence of atmospheric turbulence on the communication environment and on the individual models. In addition this work is for selected areas and for the input conditions created program for modeling of structural parameters and meteorological data in the atmosphere
Description
Citation
AUBRECHT, O. Studium profilu strukturního parametru indexu lomu v atmosféře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (člen) prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (člen) prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (člen) Ing. Jana Olivová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-05
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO