Vývoj polymerních vícevrstvých podlahových systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Vícevrstvé polymerní podlahové systémy patří k rozšířeným materiálům jak v průmyslové výstavbě, tak v bytové. Jedná se o většinou o dvousložkové polymerní materiály na bázi epoxidových pryskyřic. Cílem mé diplomové práce je zpracovat požadavky na polymerní vícevrstvé podlahové systémy a využití odpadních materiálů jako plniv do polymerní pojivové složky. Dále pak využití těchto znalostí pro vývoj polymerních vícevrstvých podlahových systémů, navrhnout patřičnou recepturu a primární zkoušky na mnou navržené směsi.
Multilayer polymer flooring systems belongs to widespread materials for industrial constructions and also for public constructions. These are mostly two-components polymeric materials based on epoxy. The main aim of my thesis is to make list of requirements for multilayer polymer flooring system and utilization of waste materials as fillers in polymer epoxy. Then use this knowledge for development of multilayer polymer flooring system and propose the new recipe and primary test´s for this material.
Description
Citation
TESAŘ, F. Vývoj polymerních vícevrstvých podlahových systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2012-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO