Příprava projektu financovaného ze Strukturálních fondů Evropské Unie

No Thumbnail Available
Date
Authors
Šťastný, Petr
ORCID
Advisor
Mandelík, Petr
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problémem získávání dotací z fondů Evropské unie (dále jen „EU“) a umožňuje poskytnout komplexní pohled na veškeré hlavní i přípravné práce, které jsou potřeba k tomu, aby určitý projekt a to jak investiční, tak neinvestiční, mohl být financován z dotačních fondů EU. Dalším podstatným úkolem této práce je odhalit ve zjednodušené formě rozmanitou strukturu dotačních programů, které jsou v současnosti nabízeny Evropskou unií.
This bachelor’s thesis deals with the process of acquiring subsidies from the European Union (hereinafter EU) structural funds and provides a complex view to all preliminary and main requirements, which are necessary for financing of both, investment and noninvestment projects, from EU funds. Next substantial objective of this thesis is to describe various structures of subsidy funds currently offered by European Union.
Description
Citation
ŠŤASTNÝ, P. Příprava projektu financovaného ze Strukturálních fondů Evropské Unie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Jaroslav Vašek, CSc. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO