Využití finančních a ekonomických ukazatelů v podniku.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá využitím finančních a ekonomických ukazatelů v podniku. Práce se zaměřuje na posouzení výkonnosti firmy na základě ekonomických a finančních ukazatelů a vychází především z účetních výkazů rozvahy a výkazu zisku a ztrát. Práce předkládá možné návrhy a opatření vedoucí ke zvýšení výkonnosti firmy.
This thesis deals with the use of financial and economic indicators in the business. The thesis focuses on assessing business performance based on economic and financial indicators and is primarily based on the balance of financial statements and profit and loss report. The thesis presents suggestions and steps to improve business performance.
Description
Citation
CHROMČÍK, T. Využití finančních a ekonomických ukazatelů v podniku. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Jan Hejátko, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO