Podnikatelský záměr založení restauračního zařízení
Business Plan-Restaurant Establishment
Author
Advisor
Kocmanová, AlenaReferee
Borek, JanGrade
BAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Tato diplomová práce pojednává o tvorbě, zlepšování a využití podnikatelského plánu. Kromě teoretických poznatků k danému tématu zde naleznete i praktickou aplikaci. Bude se jednat o založení arabské restaurace v centru Brna a tento podnikatelský záměr bude analyzován ve všech ekonomických aspektech. This diploma thesis deals with creation, improvement and application of the business plan. Theoretical observations will be found there as well as practical application of this theme. The thesis will describe establishment of Arabic restaurant in the centre of Brno and this business plan will be analyzed from all economical aspects
Keywords
Podnikatelský plán, restaurace, zakládání nového podniku, arabská restaurace, exotická kuchyně, analýza trhu, konkurence, zákazníci, právní normy, produkt, cena, Business plan, restaurant, establishment of a new company, arabic restaurant, exotic cuisine, market analysis, competition, customers, legal rules, product, price.Language
čeština (Czech)Study brunch
Řízení a ekonomika podnikuComposition of Committee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Jan Hejátko, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)Date of defence
2010-06-10Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/11486Source
CHANGUIR, J. Podnikatelský záměr založení restauračního zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.Collections
- 2010 [437]