Rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem této práce je navržení podnikatelského plánu týkajícího se rozšíření zemědělské činnosti o provozování agroturistiky. V první části práce jsou definovány základní pojmy z oblasti podnikání v zemědělství, drobných rodinných podniků a agroturistiky. V následující části je provedena analýza současného stavu zemědělského podniku. Na základě získaných informací je v praktické části zpracován podnikatelský plán na rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku.
This master’s thesis deals with a business project concerning development of agricultural tourism along with farming business. In the first part of the work there are basic terms referring to agriculture, small family businesses and agricultural tourism defined. The following part of this thesis is the present situation analyses of a particular agricultural business. a business plan regarding a development of agricultural tourism in an agricultural business is designed on the basis of gained information further in practical part of the work.
Description
Citation
PECINOVÁ, I. Rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
JUDr. Vladimír Sitta, MBA (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO