Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na finanční situaci podniku Stavona spol. s r.o., která se zabývá výrobou a prodejem plastových otvorových výplní. Finanční situace podniku je vyhodnocena skrze vybrané ukazatele finanční analýzy. Akcent je soustředěn zejména na aplikaci vybraných metod finanční a strategické analýzy, diagnostiku silných a slabých stránek finančního hospodaření a formulaci návrhu řešení problémových oblastí řízení podnikových financí.
The thesis focuses on the financial situation in Stavona, spol. s r.o., a company specializing in the production and sales of plastic fillings. The financial situation is assessed through a set of financial analysis indicators. The main focus is placed on the application of certain methods of financial and strategic analysis, diagnostics of strong and weak aspects of the company’s financial economy and a proposal as to the solution of trouble spots in company finance and strategy management.
Description
Citation
JEŽEK, O. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO