Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce poukazuje na nezaměstnanost jako na vážný ekonomický, společenský a sociální problém. Práce se soustředí na problematiku nezaměstnanosti v okrese Vyškov. Analyzuje nezaměstnanost z pohledu různých skupin uchazečů a zaměřuje se zejména na rizikové a ohrožené osoby, jejichž uplatnění na trhu práce je zanedbatelné. Na základě analýzy jsou navrhnuta doporučení a opatření, která by měla přispět ke snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov.
My diploma thesis points to unemployment as a serious economical and social problem. It deals with unemployment in Vyškov region. It analyses unemployment from the point of view of various groups of job applicants and focuses on the risk and endangered people whose using in the employment markets is negligible. Some recommendations and remedies, which could contribute to a reduction of unemployment in Vyškov region, are suggested on the basis of the analysis.
Description
Citation
ŠVEHLOVÁ, R. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO