Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na vytvoření zcela nového podnikatelského subjektu působícího v oblasti rychlého občerstvení (gastronomie). Práce vychází z předpokladu tržní mezery v této oblasti podnikání. Základem návrhu je analýza a vymezení podmínek pro založení tohoto podnikání. Důraz je kladen zejména na vymezení trhu a identifikaci cílové skupiny zákazníků. Výstupem práce je ucelený postup pro otevření podniku tohoto typu, včetně návrhu marketingové a finanční strategie, a vyhodnocení předpokladů úspěchu podnikání.
he purpose of this diploma thesis is to create business plan for establishing an entire new business on fast food market (gastronomy). The thesis is based on assumption of market gap in this particular market sector.Fundamental of this proposal is analysis and determination of conditions for business establishing. The emphasis is placed on market segmentation and targeting the right group of consumers. The outcome is whole process for business opening, including marketing strategy, financial strategy and evaluation of business success assumption.
Description
Citation
VAVRISOVÁ, L. Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Libor Chadima (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO