Organizace technické přípravy výroby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce bylo zhodnotit stávající činnosti v oblasti technické přípravy. Na základě získaných poznatků doporučit vhodný informační systém a navrhnout metodiku implementace do firmy. Problém je aplikován na firmu NEDFORM s. r. o., která poptává informační systém vhodný i pro oblast technické přípravy výroby. Návrh vychází ze skutečného softwarového a hardwarového vybavení podniku. Součástí práce je i výběr vhodného dodavatele pro firmu.
The main objective of this thesis was evaluated to existing activities in technical disposition of production. Based on lessons learned to recommend an appropriate information system and propose a methodology for implementation of the company. Design an information system is applied to the company NEDFORM Ltd., which is looking for an information system suitable for the technical dispositon of production. Proposal is based on the actual software and Hardware Company. Part of this work is design to a suitable supplier for the company.
Description
Citation
ŠÍPKOVÁ, N. Organizace technické přípravy výroby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) prof. Ing. Ivan Baránek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jindřich Špaček, CSc. (člen) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Maixner (člen)
Date of acceptance
2010-06-25
Defence
Diplomantka seznámila komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděla dotazy vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly položeny ještě následující dotazy: Podrobně vysvětlete stanovení vah kritérií a bodového hodnocení v kapitole 4.3. Jak jste posuzovala dobu návratnosti a přínosy, které tento návrh přináší? Vysvětlete dobu řešení projektu, kterou jste uvedla v práci? V krocích pro implementaci IS uvádíte nutné kroky k investování do evropského projektu. Myslíte, že jsou tyto kroky kompletní? Diplomantka zodpověděla dotazy všech členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO