Příprava projektu podniku pro financování pomoci Strukturálních fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce prozkoumává možnosti využití financí ze Strukturálních fondů Evropské unie k spolufinancování projektu Poradce, který by ráda realizovala nezisková organizace Vysočina Education. Práce obsahuje vypracovaný návrh optimální podoby daného projektu s ohledem na strukturu a povahu požadovaných finančních prostředků a v souladu s možnostmi, které nabízí Evropská unie. Teoretická část se zabývá regionální politikou. Praktická část analyzuje problém a zabývá se současnou situací. Dále pracovává podklady potřebné k sestavení Žádosti o poskytnutí dotace z Evropské unie.
The bachelor thesis explores the possibilities of funding from the EU Structural Funds for financing the project Poradce, which a non-profit organization Highland Education would like to implement. The work contains a proposal prepared by the optimal design of the project, with regard to the structure and nature of funding required and in accordance with the possibilities offered by the European Union. The theoretical part deals with regional policy. Practical section analyses the problem, discusses the current situation and processes the documents required for grants from the EU.
Description
Citation
PRÁT, Š. Příprava projektu podniku pro financování pomoci Strukturálních fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Vladimír Hibš (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen) JUDr. Hana Vejvodová (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO