Podnikatelský záměr - bioplynová stanice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh podnikatelského plánu na výstavbu bioplynové stanice v obci Bulhary. Samotná práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část je věnována teoretickým východiscím podnikatelského záměru a teorii související s bioplynovou stanicí. Praktická část diplomové práce aplikuje teoretické poznatky za účelem vytvoření reálného podnikatelského plánu.
The subject of the thesis is to design a business plan for the construction of biogas plant in the village Bulhary. The actual work is divided into two main parts. The first part is devoted to theoretical resources of a business plan and theory related to biogas station. The practical part of the thesis applies the theoretical knowledge to create a real business plan.
Description
Citation
MICHALICA, M. Podnikatelský záměr - bioplynová stanice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO