Aplikace pro publikování na internetu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tématem bakalářská práce je návrh a tvorba webové aplikace pro publikování na internetu. Práce je rozdělena na čtyři části. V první jsou popsány obecné vlastnosti redakčních systémů a příklady redakčních systémů. V druhé je popsán návrh samotné aplikace. Od tvorby entitně relačního diagramu přes normalizaci datového modelu až po diagram datových toků. Ve třetí části jsou popsány použité technické prostředky. A v poslední je popsána samotná realizace aplikace s ukázkou skriptů. Výsledkem této práce je funkční webová aplikace.
The topic of bachelor thesis is the design and creation of web application for publishing on the internet. The thesis is divided into four parts. The first part provides a brief description content management systems and related topics. The next part of the thesis explores design of the application in detail, describing the entire process from entity-relationship diagrams to data flow modelling. Software dependencies of the application and outlined in the third part of the thesis, while the final section gives a thorough account of the development process, supported by examples of source code. The result of this work is a functional web application.
Description
Citation
HRADECKÝ, L. Aplikace pro publikování na internetu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Martin Kyselák, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Je aplikace modulární? Lze do ní jednoduchým způsobem implementovat např. diskuzní fórum apod.? Mazání příspěvku se provádí až po jeho zobrazení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO