Podnikatelský záměr na založení účetního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru na založení podniku poskytujícího účetní a daňové poradenství. Práce se skládá z části teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou uvedeny poznatky, které jsou aplikovány v další části práce. Analytická část je zaměřená na současné okolí podniku. V části vlastního návrhu řešení je zpracován podnikatelský záměr, který obsahuje návrhy obchodního, marketingového, organizačního a finančního plánu.
This bachelor's thesis deals with a proposal of a business plan for setting up a company which will provide accounting and tax consulting. The work is composed of theoretical, analytical and proposal parts. In the theoretical part are used the knowledge which are applied in the rest of the work. Analytical part is aimed at a present-day enterprise environment. The part of actual proposal solution includes the business plan which contains trading, marketing, organisational and financial plan proposals.
Description
Citation
ONDROUŠKOVÁ, J. Podnikatelský záměr na založení účetního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Mikulica (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen) Ing. Jaromír Papírník (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO