Studie operativního řízení výroby ve vybrané firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce je zaměřena na optimalizaci operativního řízení výroby za účelem maximální efektivnosti využití pracovních kapacit výrobního závodu Brno. Jedná se o analýzu současného stavu, z které jsou zřejmá místa, které je možno zdokonalit. Jedná se osazovací stroje a o firemní informační systém. Výsledkem práce jsou návrhy, které by měli mít za následek zefektivnění operativního řízeni.
The thesis is focused on optimizing of operational management to maximize efficiency of production capacity in Production plant Brno. This is an analysis of the current state which poiting on inprovable weak spots. They are mounting machines and company information systém. Results of this thesis are concepts which should leads in more effective operational management.
Description
Citation
DRGA, M. Studie operativního řízení výroby ve vybrané firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jan Kožíšek, CSc. (člen) doc. Ing. Dušan Štekláč, CSc. (člen) Dr. Ing. Rostislav Suchánek (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Otázka 1: Jak probíhá kontrola po pájení? Otázka 2: O jakou výrobu se jedná? Otázka 3: Označení kondenzátoru. Otázka 4:Jaké kritérium používáte pro proces optimalizace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO