Zjištění současného stavu vyráběných infuzních pump.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem bakalářské práce je podat přehled o současném stavu poznání v oblasti infuzních pump. Práce je zaměřena na charakteristiku infuzních pump a konstrukční řešení pohybového mechanismu těchto pump. První část popisuje produkty tuzemských a zahraničních výrobců. Druhá část je zaměřena na průzkum v oblasti používání infuzních pump. Závěr je orientován na shrnutí poznatků a cesty budoucího vývoje infuzních pump.
The purpose of this bachelor tesis is to make an overwiev about contemporary state of knowledge about infusion pumps. Labour is locate to infusoin pump characteristic and constructional solving of kinetic mechanism. First part is a characterization of products from inland and external producers. Second part is pointed to the opinion poll of infusion pumps use. Close of this labour is oriented to knowledge summary and incoming development of infusion pumps.
Description
Citation
HUBÁČEK, J. Zjištění současného stavu vyráběných infuzních pump. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Pavel Mazal, CSc. (předseda) prof. RNDr. Ing. Josef Nevrlý, CSc. (místopředseda) doc. Ing. David Paloušek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Martin Hartl, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svoboda, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO