Porovnání daňového zatížení před a po reformě se zaměřením na DPFO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o reformě veřejných financí. Zaměřuje se přitom zejména na změny v dani z příjmu fyzických osob. Obsahuje prakticky využitelné příklady daňové povinnosti a podrobný popis současného i budoucího způsobu jejího výpočtu. Součástí práce je i obecné seznámení s daněmi v České republice, a základní povinnosti daňového poplatníka. V práci je věnovaná kapitola i ostatním částem reformy veřejných financí, především sociální a zdravotní části.
This bachelor´s thesis deal with reform of public financies. It is focusing principally on changes in the personál income tax. It contains examples, that can be practically used in life. It contains detailed description of contemporary and coming wals how to calculate the tax. Part of the bechelor‘ thesis is also about common identification with taxes in Czech republic and basic duties for tax payers. One section is also about other parts of reform of public finances. This section is in particular about health aod social part.
Description
Citation
ZÁMEČNÍK, J. Porovnání daňového zatížení před a po reformě se zaměřením na DPFO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO