Optimalizace umístění vzorků v teplotní komoře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na stanovení rozloţení teploty v teplotní komoře CTS. Teplota v komoře je měřena pomocí termočlánků. Naměřené hodnoty jsou graficky zakresleny a vyhodnoceny. Rozloţení teploty v komoře je simulováno v programu ANSYS Workbench. Po optimalizaci teplotního rozloţení je simulace provedena s DPS. Je zde popsána teplotní komora CTS, modul Omega TC – 08 a program pro teplotní simulaci ANSYS Workbench.
This work is focused on the temperature distribution in thermal chamber CTS. The temperature in the chamber is measured using thermocouples. The measured values are graphically plotted and evaluated. The temperature distribution in the chamber is simulated in ANSYS Workbench. After optimization of the thermal decomposition, is carried out simulations with DPS. It describes the temperature chamber CTS module Omega TC - 08 and software for the thermal simulation ANSYS Workbench.
Description
Citation
SEVERA, T. Optimalizace umístění vzorků v teplotní komoře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (místopředseda) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student seznámil komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl následující dotazy. Pokud nastavím v komoře 100 °C, kde bude v komoře přesně tato teplota? Jaké známe typy proudění zhlediska proudnic?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO