Waranty na evropském kapitálovém trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Warranty patří mezi moderní investiční pákové produkty. Jsou emitovány velkými finančními institucemi a jsou určeny pro drobné investory. Cílem této práce je analýza a charakteristika warrantů. První část práce obsahuje teoretické pozadí warrantů, způsoby oceňování, atd. Druhá část je zaměřena na investiční strategie a spekulace. V poslední části je uvedeno porovnání k ostatním finančním produktům a jsou zde též obsažena praktická investiční doporučení.
Warrants are modern investment gear product. They are emitted by famous financial institution and dedicated for small investors. The main object of this diploma thesis is to analyse warrants. In first part of the thesis is theoretical background of warrants, pricing models, etc. Second part is mainly focused on investment strategies and stockjobbing. In the last part is comparsion to other financial products and also practical investment introduction are included.
Description
Citation
BŘÍZA, M. Waranty na evropském kapitálovém trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jan Hejátko, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO