Podnikatelský záměr
Business Plan
Author
Advisor
Bayerová, VladimíraReferee
Plášek, LukášGrade
AAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Diplomová práce je podnikatelským záměrem pro malou restauraci Kovárnu v obci Bukvici nedaleko Jičína. Jedná se o nedávno otevřenou restauraci, která má stále nedo-statečně naplněnou kapacitu. Toto je jeden z problémů mladé restaurace, pro kterou je v rámci práce navržena strategie dalšího rozvoje firmy. The master´s thesis focuses on a business plan for a small restaurant Kovárna in Bukvi-ce near Jičín. The restaurant is newly established and its capacity has not been yet fully utilized. That is one of the main problems of this restaurant, for which the strategy of a further development is designed with in this thesis.
Keywords
Podnikání, podnikatelský plán, Marketingový mix, Porterova analýza, SLEPT, SWOT, strategie činnosti firmy, restaurace, pokrmy, obědové menu, Business, business plan, marketing mix, Porter's analysis, SLEPT, SWOT, Company Policy, restaurant, dishes, lunch menuLanguage
čeština (Czech)Study brunch
Řízení a ekonomika podnikuComposition of Committee
Ing. Pavel Holek (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)Date of defence
2009-06-04Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/12632Source
KARDINÁLOVÁ, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.Collections
- 2009 [457]