Modelování šíření akčního potenciálu v myokardu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá základy bioelektrických jevů kardiomyocytu, dále je pak součástí tohoto dokumentu popis převodního systému srdce a způsob šíření v tomto systému V další části práce je popis vzniku šíření v tomto systému a samotná podstata vzniku šíření. V posledních kapitolách je rozebrána teorie pro tvorbu výpočetních modelů, které se rozprostírají do jedné dimenze nebo do dvou dimenzí
The work deals with the foundations of bioelectric phenomena cardiomyocyte, then it is also part of this description of the heart conduction system and method of distribution in this system The next section is a description of the spread in the system, the very essence of the spread. In the last chapter analyzes the theory for the creation of computational models, which extend in one dimension or two dimensions
Description
Citation
BĚLEJA, M. Modelování šíření akčního potenciálu v myokardu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské a ekologické inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (předseda) prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Vlastimil Vondra (člen) prof. MUDr. Aleš Hep, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-04
Defence
Student prezentoval výsledky své diplomové práce a komise byla seznámena s posudky. Otázku položili Ing. Vítek a dr. Vondra. Student obhájil diplomovou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO