Stavebně technologický projekt přípravy a realizace bytového domu v Brně Líšni

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Stavebně technologický projekt se zabývá zpracováním podkladů a dokumentace pro realizaci bytového domu v Brně Líšni. Součástí projektu je technická zpráva ke stavebně technologickému projektu, jež konkrétně uvádí základní údaje o stavbě a slovně i výpočtově doplňuje a zdůvodňuje dokumentaci stavebně technologického projektu, a na ni navazující dokumentace. Jedná se o kontrolní a zkušební plány, plán bezpečnosti a rizik na stavbě, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, návrh zajištění zásobování stavby po celou dobu realizační fáze výstavbového procesu. Dále obsahuje technologické předpisy s podrobným popisem vybraných stavebních procesů.
The technological project deals with the processing of materials and documentation for the preparation and realization of the residential building in Brno Lišen.The project includes a technical report which closely provides basic information about the building. These information are complementing and justifying the project documentation of the construction technologies and other related documantation which are focusing on the creation of a control and test plans , support of the implementation of a safety plan on the construction site, proposal of the main building machines and mechanisms, design of the supply processes within the realization phase of the building process. It also contains technical regulations with detailed descriptions of chosen construction processes .
Description
Citation
NEČASOVÁ, B. Stavebně technologický projekt přípravy a realizace bytového domu v Brně Líšni [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO