Příprava projektu pro financování pomocí Strukturálních fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá Strukturálními fondy Evropské unie a možností získání dotace na daný projekt. Cílem práce je vytvoření projektu, který bude schopný získat finanční prostředky z Evropské unie, konkrétně se jedná o projekt na výstavbu sportovního areálu pro podporu volnočasových aktivit dětí a mládeže. Teoretická část práce seznamuje s jednotlivými fondy Evropské unie a operačními programy, praktická část je věnována doporučení vhodného operačního programu, ze kterého by mohl být projekt financován, a zpracování projektu.
The Bachelor's thesis deals with the Structural funds of European Union and the possibility to gain a grant for a project. The aim of the thesis is to create a project able to gain financial resources from European Union, specifically, it is the project of building-up the sports facility for the children and youth’s free-time activities. The theoretical part introduces the European funds and operational programmes, the practical part presents the recommendation of a suitable operational programme which could finance the project itself as well as its preparation.
Description
Citation
BARTÁLOVÁ, M. Příprava projektu pro financování pomocí Strukturálních fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) JUDr. Naděžda Vrbková (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO