Návrh systému hodnocení a odměňování vojáků armády České republiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je věnována procesům, týkajících se hodnocení a odměňování vojenských profesionálů v Armádě České republiky. Cílem práce je analýza systému hodnocení a odměňování v AČR. Na základě výsledků dotazníkového šetření jsou navrženy postupy zlepšení těchto procesů probíhajících v dané organizaci. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy hodnocení a odměňování v souvislosti s armádním prostředím a požadavky kladených na vojenské profesionály. V praktické části je charakterizována studovaná organizace a výzkum, který je založen na dotazníkovém šetření velitelů a řadových vojáků. Na závěr jsou formulovány návrhy na zlepšení v oblasti hodnocení a odměňování vojenských profesionálů v dané organizaci.
This dissertation is dedicated to the evaluation and remuneration processes career soldiers in the Army of the Czech Republic. The main goal is to make an analysis of evaluation and remuneration in the company and on the basis of research make a suggestion to improve these processes. In the theoretic part are explained the basic conceptions as the evaluation and remuneration that are related with army background and the requirements laid to regular soldiers. In the practical part is the chosen company described and the research, that contains of questionnaire commanders and career soldiers. In conclusion is a suggest for an improve of the evaluation and remuneration processes by career soldiers in the company.
Description
Citation
HOLUŠA, R. Návrh systému hodnocení a odměňování vojáků armády České republiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO