Posouzení finanční výkonnosti podniku STAVEBNINY NYPRO, a.s. pomocí analýzy časových řad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mojí bakalářské práce je analyzovat firmu STAVEBNINY NYPRO, a.s., pomocí analýzy časových řad a tím stanovit finanční výkonnost podniku za posledních 7 let. Podle růstu tržeb, hospodářského výsledku po zdanění zjistit jak by se mohl dále vyvíjet prodej stavebního zboží a s tím i spojený zisk společnosti. Dále sledování nákladů za jednotlivé roky a s tím související počet zaměstnanců v obdobích.
The aim of the project is to study the firm STAVEBNINY NYPRO a.s and to evaluate the financial performance of the company over the last seven years. We hope to demonstrate how sales of building supplies have been affected by the growth of income. I would like to monitor the cost of this firm per seven period. I would like to know how was changed the number of employers in time. These everithing will be demonstrate by using time series.
Description
Citation
KULDA, R. Posouzení finanční výkonnosti podniku STAVEBNINY NYPRO, a.s. pomocí analýzy časových řad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Jaromír Marušinec, Ph.D., MBA (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO