Analýza vlivu lokality na výši obvyklé ceny rodinných domů v okrese Hodonín

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Lokalita může mít vliv na cenu nemovitých věcí. Tato diplomová práce se zabývá oceněním rodinných domů ve městech a obcích a vlivy, které mají dopad na jejich cenu. Součástí práce je popis použitých metod ocenění, jejich postupy, použité zákony a vyhláška, popis realitního trhu v době zpracování diplomové práce a popis oceňovaných rodinných domů. Cílem je zjistit ceny pozemků, rodinných domů nákladovým a porovnávacím způsobem s vyhodnocením jednotkových cen v závislosti na lokalitě.
Locality can affect the price of real property items. This diploma thesis focuses on pricing of family houses in cities, towns and villages and effects which have an impact on the price. Part of the paper deals with the description of the used pricing methods, their procedures, laws and the regulation, description of the real estate property market existing at the time the diploma thesis was written and the description of the priced family houses. The aim is to ascertain the price of land, family houses using the method of costs and comparison and evaluating the unit prices depending on locality.
Description
Citation
VARADÍNKOVÁ, J. Analýza vlivu lokality na výši obvyklé ceny rodinných domů v okrese Hodonín [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-11-14
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza vlivu lokality na výši obvyklé ceny rodinných domů v okrese Hodonín. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala dobře. Na otázky oponentky závěrečné práce diplomantka odpověděla. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D., konstatoval, že v v závěru by myšleny byly vhodné konkretizovat. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO