Vliv provedení zateplení rodinného domu v Brodku u Prostějova na výdaje spojené s jeho provozem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce hodnotí vliv zateplení rodinného domu na výdaje spojené s jeho provozem. Řeší problematiku zateplování, energetických ztrát, spotřeb energií a vyhodnocuje návratnost investice na náklady na zateplení. Dále sleduje promítnutí ceny zateplení na celkovou cenu nemovitosti.
This diploma thesis evaluates the influence of a thermal insulation of a structure on expenses related to its operation. It addresses the issues of a thermal insulation, energy loss, energy consumption, and evaluates the recovery of investments considering the insulation costs. It also monitors the insulation price projection on the total cost of the property.
Description
Citation
SOUKUPOVÁ, V. Vliv provedení zateplení rodinného domu v Brodku u Prostějova na výdaje spojené s jeho provozem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-11-14
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vliv provedení zateplení rodinného domu v Brodku u Prostějova na výdaje spojené s jeho provozem . Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděla. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Co všechno cena zahrnuje v tab. č. 15 na straně č. 57. Co Vás vedlo k volbě izolantům. Zmiňovala jste, že se okna neměnila je to tak? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: C
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO