Ověření kvality katastrální mapy v katastrálním území Křtěnov u Olešnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá ověřením kvality digitalizované katastrální mapy v katastrálním území Křtěnov u Olešnice nacházející se v Jihomoravském kraji v bývalém okrese Blansko. Zaměřené znatelné hranice jsou porovnány s hranicemi zobrazenými v katastrální mapě několika způsoby - graficky, v souřadnicích a na základě oměrných měr. Pro zpracování jsou využity historické mapy a záznamy podrobného měření změn. Jako program pro zpracování je zvolen program VKM.
The master thesis focuses on checking the quality of a digitalised cadastral map in the cadastral district Křtěnov u Olešnice, which lays in Blansko district in South Moravian Region. Determined noticeable boundaries are compare with boundaries displayed in the cadastral map by several methods - graphically, in coordinates and on the basis of side measures. Historical maps and records of detailed measurement of changes were used to achieve the aim of the master thesis. It was completed by using VKM programme.
Description
Citation
ONDRŮŠKOVÁ, H. Ověření kvality katastrální mapy v katastrálním území Křtěnov u Olešnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO