Adaptace a dostavba domova důchodců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je stavba Adaptace a dostavba domova důchodců. Objekt se nachází v Otovicích, okres Karlové Vary. Stavba je rozdělena na dva stavební objekty. První je jednopodlažní novostavba s dvoupodlažním spojovacím krčkem. Novostavba slouží jako provozní budova a poskytuje 24 hodinovou péči. Druhý objekt je stávající budova, ve které jsou ubytovací pokoje. Novostavba je navržena v kombinaci několika stavebních materiálů – monolitické železobetonové stěny, tvárnice Porotherm a ocelové sloupy a nosníky. Konstrukce stopu je řešena jako monolitická železobetonová deska.
The subject of this diploma thesis is the construction of Adaptation and completion of retirement home. The building is located in Otovice, district of Karlovy Vary. The building is divided into two building objects. The first is a single-storey new building with a double-decker connecting neck. The new building serves as an office building and provides 24 hours care. The second building is the existing building in which the rooms are located. The new building is designed in combination with several building materials - monolithic reinforced concrete walls, Porotherm blocks and steel columns and beams. The track construction is designed as a monolithic reinforced concrete slab.
Description
Citation
ULYANOV, R. Adaptace a dostavba domova důchodců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Imrich Mikolai, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - člen, Ing. Milan Pilgr, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Ulyanov Roman seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Adaptace a dostavba domova důchodců~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO