Polyfunkční dům v Pelhřimově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší projekt novostavby polyfunkčního domu v Pelhřimově. Objekt je tvořen čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím. V prvním nadzemním podlaží se nachází komerční prostory. Tyto prostory jsou tvořeny cestovní kanceláří, prodejnou pečiva, knihkupectvím a prodejnou sportovních potřeb. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází dva samostatné administrativní prostory. Ve třetím a čtvrtém nadzemním podlaží bylo navrženo osm bytů. V každém z těchto podlaží jsou čtyři byty, z nichž dva jsou dispozičně řešeny jako 2+kk a dva jako 3+kk. V podzemním podlaží se nachází společné prostory sloužící pro provoz bytů a řadová garáž. Konstrukční systém objektu je tvořen kombinací železobetonového skeletu a zděného systému. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou s klasickým pořadím vrstev.
The diploma thesis deals with a project of a new multifunctional building in Pelhřimov. The object is composed by four above-ground and one underground floor. Commercial premises are located on the first above-ground floor. These premises consist of a travel agency, bakery, bookshop and sports outfitters. Two individual administrative premises can be found on the second floor. Eight flats were designed on the third and the fourth above-ground floor. On each of these floors, there are four flats; two of them were designed as two-bedroom and two of them as three-bedroom flat. A common area and a row garage can be found on the underground floor. The construction system of the object is a combination of reinforced concrete frame and a masonry system. The object is roofed with a warm flat roof with a typical sequence of layers.
Description
Citation
DVOŘÁK, F. Polyfunkční dům v Pelhřimově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Imrich Mikolai, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Student Dvořák František seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Polyfunkční dům v Pelhřimově~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO