Mateřská školka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je vytvoření prováděcí projektové dokumentace pro mateřskou školu. Stavba se nachází v obci Brtnice ve stávající zástavbě v lokalitě Nová Čtvrť. Mateřská školka má dvě nadzemní podlaží. První nadzemní podlaží je částečně zapuštěno pod úroveň přilehlého terénu. Každé podlaží se dělí na část provozní a oddělení pro předškolní výchovu. Objekt je založen na základových pasech z prostého betonu, vyzděn z pórobetonových tvárnic a zastřešen plochou střechou. Návrh mateřské školky klade důraz na dispoziční a architektonický návrh, úsporu energie a bezpečnost při užívání.
The goal of this thesis is to create a design documentation for a kindergarten. This building is situated in the city called Brtnice – more specifically in its newly established location Nová Čtvrť. The kindergarten has two floors. Walls of the first one are partly sunken under the surface level. Each floor is divided into an operating section and part for a preschool education. The building has a foundation made of plain concrete bands, built from an aerated concrete and has a flat roof. Following building project puts an emphasis on a spatial and architectonical layout, energy savings and overall safety.
Description
Citation
JELÍNEK, J. Mateřská školka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ladislava Foretníková - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Student Jelínek Jan seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Mateřská školka~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO