Objekt občanské vybavenosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zpracována ve formě projektové dokumentace pro provádění stavby pro penzion s restaurací. Jedná se o objekt se třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Konstrukční systém stavby je smíšený. Součástí práce jsou technické zprávy a výkresová dokumentace.
The aim of this diploma thesis is to prepare the project documentation for operational building design documentation of a pension with restauration. I it an object with three above-ground floors and one underground floor. The structural construction system of the building is mixed. The technical report and the drawing documentation is a part of the thesis.
Description
Citation
JŮZA, D. Objekt občanské vybavenosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen, prof. Ing. Jindřich Melcher, DrSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Jůza Daniel seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Objekt občanské vybavenosti~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO