Revitalizace objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce „Revitalizace objektu“ je zpracována ve formě projektové dokumentace dle platných předpisů a norem. Jedná se o revitalizaci stávajícího objektu. Objekt je navržen jako čtyřpodlažní včetně dvou podzemních podlaží a podkroví. Objekt je zděný se stěnovým konstrukčním systémem, založený na stávajících kamenných základových konstrukcích a je zastřešen šikmou střechou s krovem, stropní konstrukce tvoří stávající horizontální konstrukce. Objekt je nově navržen jako bytový dům o pěti bytových jednotkách včetně příslušenství.
This master´s thesis called „Revitalization of object“ is compiled as a project documentation according to relevant technical regulations and norms. Object is designed as a four-story building including two below-ground stories and an attic. It is comprised of a brick wall system stemming from present stone foundations and a sloped framed roof. All ceilings are based on existing horizontal constructions. Object is newly laid out as a five-unit flat house with facilities included.
Description
Citation
MÍK, P. Revitalizace objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Michal Novotný, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ladislava Foretníková - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Mík Petr seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Revitalizace objektu~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO