Sportovní centrum Všechovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh novostavby sportovního centra, která se nachází v katastrálním území obce Všechovice 787086 (okres Přerov), na parcele číslo 163/1. Pozemek je rovinného charakteru. Jedná se o třípodlažní objekt, s dvěma nadzemními podlažími a částečným podsklepením. Stavba je čtvercového půdorysu. Objekt je založen na základových pasech a patkách. Zděný konstrukční systém je tvořen vápenopískovými tvárnicemi km beta sendwix. Skeletový konstrukční systém je tvořen železobetonovými sloupy a průvlaky, s výplňovým zdivem z tvárnic ytong klasik. Obvodové zdivo je zatepleno kontaktním zateplovacím systémem etics s izolací z minerální vlny. Stropní konstrukce jsou tvořeny železobetonovými deskami a dřevěnými stropními nosníky. Objekt je zastřešen plochými střechami se sklonem 3% a část víceúčelové haly je zastřešena zakřivenou, valenou střechou. Diplomová práce je provedena jako projektová dokumentace pro provedení práce.
This diploma thesis deals with the design of a new sports center, which is situated in the cadastral unit of the village Všechovice 787086 (district of Přerov), on the plot number 163/1. The land is a planar character. It is a three floor building with two above-ground and partial basement. The construction is a square ground plan. The building is based on the strips foundation and foundation pads. The wall structural system consists of sandstone km beta sendwix blocks. The frame structural system is made up of reinforced concrete columns and beams, with the brickwork made of ytong classics. The external walls are insulated with a mineral wool insulation etics contact system. Ceiling structures are made of reinforced concrete slabs and wooden ceiling beams. The building is roofed with 3% flat roofs and part of the multipurpose hall is roofed with a curved, rolled roof. The diploma thesis is performed as a design documentation for the building process.
Description
Citation
ROLINC, M. Sportovní centrum Všechovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. František Girgle, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jiří Sedlák, CSc. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Rolinc Martin seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Sportovní centrum Všechovice~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO