Získání a opětovné využití celulózy z odpadní vody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem této diplomové práce je poukázat na vlastnosti celulózových vláken získaných z odpadní vody a na důležitost recyklace surovin. Hlavním cílem je pak více přiblížit možnosti využití vláken celulózy jako cenného produktu na trhu. Praktická část práce je zaměřena na konkrétní výzkum získávání a vlastností celulózy a na navržení zařízení na čistírnu odpadních vod dle její velikosti.
The goal of this diploma thesis is to highlight the properties of cellulose fibers obtained from waste water and the importance of recycling of raw materials. The main objective is then to further explore the possibilities of using cellulose fibers as a valuable product on the market. The practical part of the thesis is focused on specific research of cellulose properties and design of equipment for sewage treatment plant according to its size.
Description
Citation
KOBZOVÁ, K. Získání a opětovné využití celulózy z odpadní vody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. RNDr. Ivona Škultétyová, PhD. - předseda, Ing. Tomáš Kučera, Ph.D. - místopředseda, Ing. Daniela Šíblová - tajemník, Ing. Jakub Raček, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Mikulášek - člen, Ing. Jan Polášek - člen, Ing. Pavel Dvořák, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Kobzová Kamila seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Získání a opětovné využití celulózy z odpadní vody~ reagovala dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO