Horský penzion s restaurací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Názov mojej diplomovej práce je Horský penzion s restaurací a je písaná v anglickom jazyku. Mojou úlohou bolo vytvoriť Penzión v horách ktorý by slúžil ako zázemie pre ostatné chaty v okolí. V objekte som preto navrhol wellness aj reštauráciu a ubytovanie. Jedná sa o dvojpodlažný, celopodpivničený objekt. Prízemie je vyhradené pre reštauráciu, suterén pre wellness a podkrovie je určené pre dočasné ubytovanie. Tu sa nachádzajú priestory kuchyne a samotná reštaurácia. Z technického hľadiska konštrukčný systém pozostáva z tehlovej konštrukcie a monolitických stropov. Hlavnými vertikálnými nosnými prvkami sú keramické steny a hlavnými horizontálnými prvkami sú jednosmerne vyztužené dosky ktoré sú stužené železobetónovým jadrom . Strechu tvoria drevené väzníky.
The title of my diploma thesis is Mountain Pension with Restaurant and is written in English. My task was to create a mountain guesthouse that would serve as a background for other cottages in the neighborhood. I designed a wellness center as well as a restaurant and accomodation in the building. It is a two-storey with basement. The ground floor is reserved for the restaurant, the basement for wellness and the attic is designed for temporary accomodation. From a technical point of view, the construction system consists of a brick walls and monolithic ceilings. The main vertical supporting elements are ceramic walls and the main horizontal elements are one-way reinforced slabs which are reinforced using reinforced concrete core. The roof is made of wooden trusses.
Description
Citation
DUDÁŠ, P. Horský penzion s restaurací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. František Girgle, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jiří Sedlák, CSc. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Dudáš Peter seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Horský penzion s restaurací~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO