Polyfunkční dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Projekt řeší objekt polyfunkčního domu. Objekt leží ve městě Hořice v Královéhradeckém kraji. Pozemek je rovinný. Skládá se z 1 podzemního a 4 nadzemních podlaží. Objekt je obdélníkového půdorysu. V domě jsou 4 prodejny a 10 bytových jednotek o velikosti 3+1. Nad částí 3 nadzemního podlaží je plochá střecha, která slouží k odpočinku. Je tvořena z části betonovými dlaždicemi a z části vegetací.
The project deals with design of a multifunctional house. The object is situated in the city called Hořice in Hradec Králové region. Terrain of the land is flat. The building consists of a basement and four floors and it has a rectangular plan. There are four shops and ten dwelling units in the house. Layout of the units is three rooms plus one room. Above one part of thrid floor is a flat roof which is made of concrete tiles and vegetation. It serves for relaxing.
Description
Citation
HAMPLOVÁ, A. Polyfunkční dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Rostislav Jeneš - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Hamplová Adéla seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Polyfunkční dům~ reagovala uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO